KOCAELİ / İZMİT - Alikahya İlkokulu

Etiket Sonuçları: VELİ

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında masal anlatma yarışması düzenlenmiştir. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İhsan ÖZKAN Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen  Masal Anlatma yarışmasına katılım sağlayan ve derece alan öğrencilerimize ödüllerini takdim etmiştir.

Ock

Bakanlığımızın planladığı dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda pilav günü etkinliği yapılmıştır. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İhsan ÖZKAN okulumuzda gerçekleştirilen pilav günü etkinliğine katılım sağlamıştır.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi bilgilendirme toplantısı velilerimizin katılımıyla online olarak yapılmıştır.

Ock

VELİLERİMİZE AKRAN ZORBALIĞI KONULU SEMİNER YAPILMIŞTIR.

Ock

5 Ocak 2024 tarihinde okulumuz 3-C sınıfnda saat 13.00'da Psikolojik Sağlamlık konulu veli semineri yapılacaktır.