KOCAELİ / İZMİT - Alikahya İlkokulu

Etiket Sonuçları: EĞİTİM

Mrt

Okulumuzda Kocaeli İtfaiyesi tarafından öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yangın anında yapılacaklar ve tahliye konusunda bilgilendirme çalışması yapılarak, yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Öğretmenlerimizin koordinartörlüğünde öğrencilerimiz kısa sürede okulu boşaltmışlardır.

Mrt

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında masal anlatma yarışması düzenlenmiştir. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İhsan ÖZKAN Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen  Masal Anlatma yarışmasına katılım sağlayan ve derece alan öğrencilerimize ödüllerini takdim etmiştir.

Ock

Bakanlığımızın planladığı dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda pilav günü etkinliği yapılmıştır. İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İhsan ÖZKAN okulumuzda gerçekleştirilen pilav günü etkinliğine katılım sağlamıştır.

Ock

^'Dilimizin Zenginlikleri Projesi^ kapsamında 11 Ocak 2024 Perşembe günü yazar Mediha HELVACIOĞLU öğrencilerimizle buluştu.

Ock

4-E Sınıfı öğrencilerimiz Şehit İskender Ercan İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileriyle karşılıklı duygu dolu mektuplar  yazmışlardır.

Ock

Duygu kartları oluşturularak ve duygu kavanozları tasarlanarak duygu farkındalığı etkinliği yapılmıştır.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi bilgilendirme toplantısı velilerimizin katılımıyla online olarak yapılmıştır.

Ock

VELİLERİMİZE AKRAN ZORBALIĞI KONULU SEMİNER YAPILMIŞTIR.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Duygularımı Kontrol Ediyorum konulu seminer çalışması yapıldı.

Ock

5 Ocak 2024 tarihinde okulumuz 3-C sınıfnda saat 13.00'da Psikolojik Sağlamlık konulu veli semineri yapılacaktır.